Andrei Stoian continuă la campioana Remat

Voleibalistul originar din Craiova încă un an cu Remat Zalău

Deşi la un moment dat s-a luat în calcul varianta ca Andrei Stoian să se despartă în această vară de campioana Remat Zalău, voleibalistul originat din Craiova rămâne încă un sezon la formaţia zălăuană.
„Chiar azi am avut o discuţie finală cu el şi am semnat prelungirea contractului pentru o perioadă de încă un an. Este un jucător care ne poate ajuta şi în sezonul viitor”, ne-a declarat directorul executiv al Rematului, Marcel Doru Ţârle.
Andrei Stoian a revenit la Remat Zalău în urmă cu două sezoane, după ce mai evoluase în urmă cu câţiva ani la formaţia zălăuană. Stoian, care a devenit dublu campion naţional cu Remat Zalău evoluează pe postul de ridicător, post pe care oficialii Rematului l-au transferat în această vară pe americanul Jonathan Winder. La prima vedere, Stoian pare o soluţie de rezervă pe acest post, însă nu este exclusă nici varianta ca el să devină titular, cel puţin în meciurile mai uşoare, mai ales că, pentru a treia oară consecutiv, Remat Zalău va fi angrenată şi în Liga Campionilor.

Leave a Comment